Junts per Catalunya Sant Julià de Ramis i Medinyà denuncia malbaratament de recursos públics per part de l’equip de govern de l’Ajuntament

El grup municipal Junts per Catalunya de Sant Julià de Ramis i Medinyà ha publicat un comunicat denunciant el malbaratament de recursos públics per part de l’equip de govern. Junts considera que ERC va aprovar dues despeses que s’haurien pogut evitar o reduir, com són la compra d’una furgoneta de segona mà i l’arrendament de les càmeres de videovigilància.

El portaveu de Junts per Cat a Sant Julià, Josep Arbat, reconeix que estan a favor del servei de les càmeres de videovigilància però creuen que és una despesa evitable. Arbat afegeix que, si s’haguessin adquirit les càmeres amb anterioritat, tal com estava previst i es va aprovar en el ple, no s’hauria d’abonar la despesa del lloguer d’aquests mesos a l’empresa contractada.

L’equip de govern també va aprovar la compra d’una furgoneta de segona mà per la brigada municipal per valor de 11.000 euros. Josep Arbat creu que la millor opció seria el rènting, ja que segons Junts suposaria menys despeses de manteniment del vehicle.

L’alcalde del municipi, Marc Puigtió, va convocar els grups polítics a un ple extraordinari per tractar la delegació de la renovació del servei de neteja viària al Consell Comarcal del Gironès. Es va aprofitar la sessió per aprovar la modificació de crèdit i el recurs al fons de contingència per poder dur a terme les dues despeses.

Des de Junts creuen que aquesta gestió és un malbaratament dels recursos públics, i consideren que no són les despeses adients per un pressupost de poc més de 3 milions d’euros.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis