ERC Sant Julià i Medinyà considera excessiva la denúncia de malbaratament de recursos públics de Junts

Junts per Catalunya Sant Julià de Ramis i Medinyà va fer pública divendres passat la denúncia a l’equip de govern de l’Ajuntament per malbaratament de recursos públics arran de dues despeses. El grup d’ERC considera que aquesta denúncia és excessiva i frega la demagògia, i també demanen al principal partit de l’oposició que moderi les paraules més enllà d’estar d’acord o no amb la gestió municipal.

La denúncia va arribar arran de dues despeses decretades per l’equip de govern: la compra d’una furgoneta de segona mà per la brigada municipal i l’arrendament de les càmeres de videovigilància. El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Carles Royan, creu que és natural estar en desacord amb les seves polítiques però parlar de malbaratament són paraules majors.

Royan assegura que es van plantejar el rènting per la furgoneta, tal com demanava Junts, però van desestimar l’opció perquè veuen que és viable en vehicles executius i no per accions de la brigada.

Pel que fa a les càmeres de videovigilància, el regidor lamenta que se’ls acusi de deixadesa, ja que és un procés pioner i comporta moltes dificultats a nivell tècnic.

Des de l’equip de govern recorden també que van intentar aprovar el pressupost municipal amb el suport de tots els partits tot i no necessitar-lo, ja que ERC governa amb majoria absoluta a l’Ajuntament.

 

Imatge: ERC Sant Julià i Medinyà