Roger Torrent, nou conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat

Roger Torrent seguirà amb un pes important dins les institucions catalanes a partir de la nova legislatura però, en aquest cas, serà conseller d’Empresa i Treball. L’abans alcalde de Sarrià de Ter i president del Parlament de Catalunya entrarà a l’equip de govern que comença ara, amb la presa de possessió de Pere Aragonès com a president. 

Torrent serà un dels set consellers d’Esquerra Republicana del govern, que estarà format per set consellers més de Junts. Jordi Puigneró serà el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jaume Giró anirà a Economia, Josep Maria Argimon, conseller de Salut, Victòria Alsina, d’Acció Exterior i Transparència, Lourdes Ciuró a Justícia, Gemma Geis a Recerca i Universitats, Violant Cervera a Drets Socials.

Pel que fa a ERC, a banda de Roger Torrent a Empresa i Treball, Tània Verge estrenarà la conselleria de Feminismes i Igualtat, Joan Ignasi Elena serà el conseller d’Interior, Laura Vilagrà serà consellera de Presidència, Josep Gonzàlez-Cambray d’Educació, Teresa Jordà seguirà a Acció Climàtica, Agricultura i alimentació, i Natàlia Garriga serà consellera de Cultura.

Roger Torrent havia sonat per diferents conselleries des de l’anunci de l’acord entre ERC i Junts, s’havia comentat que podria anar a Interior o fins i tot a Cultura, però al final ocuparà la Conselleria d’Empresa i Treball durant aquests pròxims 4 anys.

 

Imatge: Roger Torrent