Sarrià de Ter implantarà la recollida de residus porta a porta el febrer del 2022

Sarrià de Ter comptarà amb el nou servei de recollida de residus porta a porta a partir del mes de febrer del 2022. El Consell Comarcal del Gironès començarà el procés durant la tardor, passant per 14 municipis diferents, però la implantació total a Sarrià no arribarà fins l’any que ve.

El projecte arrencarà als municipis més petits, Aiguaviva i Campllong i viurà una implantació progressiva per acabar a Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis, les localitats més grans. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica el procés i reconeix que s’ha allargat més de la previsió inicial.

El servei a Sarrià es posarà en funcionament el mes de febrer, però des de la tardor es treballarà en la gestió i instal·lació del projecte. Narcís Fajula creu que ser l’últim municipi pot ser positiu perquè ja tindran l’experiència del servei en els altres pobles.

El Consell va anunciar ahir l’ajut de 385.000 euros de la Generalitat per implantar el nou servei de recollida selectiva. Aquest import cobrirà el 9% del cost total del servei, que puja fins els 4,36 milions.

 

Imatge: Consell Comarcal del Gironès