Ingressa a presó un home per robar tres vegades en un mateix establiment de Sarrià de Ter

Aquesta notícia l’avançava Narcís Fajula el mateix alcalde del municipi en directe a l’espai del programa “l’Alcalde Respon”.

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir la setmana passada a Girona, un home de vint-i-set anys, de nacionalitat marroquina i veí de la ciutat, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a interior d’un establiment del poble.

El lladre accedia al centre de bellesa sempre amb el mateix modus operandi. Vestit de fosc i amb el rostre ocult forçava el pany de la porta principal i fracturava el vidre per poder-hi entrar. En dues ocasions es va localitzar el calaix de la màquina enregistradora llençat a les proximitats de la botiga. Segons fonts policials, en els primers robatoris l’objectiu del lladre era la recaptació del calaix de la màquina enregistradora, d’on va arribar a sostreure fins a 450 euros. En els robatoris posteriors sostreia productes d’estètica de les vitrines, valorats fins a 750 euros. El detingut, a qui li consten antecedents, ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui n’ha decretat el seu ingrés a presó.

Foto: efmr.car