La Policia Municipal de Sarrià de Ter fa un balanç positiu del pont de la Puríssima

El comportament de la població durant aquest passat pont era una de les preocupacions de les administracions públiques d’arreu del territori, sobretot pel que fa a mobilitat ja que el confinament municipal només s’activa durant els caps de setmana. A Sarrià de Ter, els habitants han complert les recomanacions sanitàries, minimitzant els desplaçaments i complint el toc de queda que sí que segueix vigent.

Des de la Policia Municipal de Sarrià de Ter reconeixen que ha estat un pont tranquil, respectant les mesures i limitant la mobilitat entre municipis. El sergent de policia del poble, Toni Carrera, felicita la població i reconeix que la seva actitud ha estat molt correcta durant aquests dies.

Així i tot, s’han repetit episodis d’incivisme en els últims dies a Sarrià de Ter. Toni Carrera explica que, fora de les mesures per prevenir la Covid-19, s’han trobat deixalles i material voluminós provinent de fora de Sarrià en zones del municipi on no s’hi poden deixar.

Des del cos de policia recorden als veïns i veïnes que vulguin deixar mobles, poden seguir els canals de l’Ajuntament o dur-los a la deixalleria municipal.