Sarrià de Ter viu una revetlla de Sant Joan controlada i sense incidents destacables

Sant Joan 2021 arribava amb relativa tranquil·litat a Sarrià de Ter, ja que des de l’Ajuntament no s’havien organitzat actes i tampoc es preveien aglomeracions de gent al tractar-se d’un poble petit. La revetlla es va celebrar de manera controlada i amb grups reduïts, tal com recomanaven les autoritats sanitàries.

La Policia Municipal de Sarrià de Ter només va haver d’intervenir per un incident amb el llançament d’un petard a una font i un “botellón” que es va dissoldre de manera ràpida. El sotsinspector del cos policial, Toni Carrera, reconeix que la revetlla va ser tranquil·la a Sarrià.

Des del cos policial agraeixen l’actitud dels veïns del municipi, aclareixen que no han tingut cap queixa ni cap trucada i fan un balanç general molt positiu de la nit de Sant Joan. Són declaracions de Toni Carrera.

L’Ajuntament de Sarrià de Ter i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil van demanar durant la setmana una celebració reduïda, precaució amb els petards i garantint la seguretat durant la revetlla.