Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarrià de Ter passa una Setmana Santa tranquil·la tot i la rave de Cervià

Sarrià de Ter passa una Setmana Santa tranquil·la tot i la rave de Cervià

La comarca del Gironès va tenir una Setmana Santa marcada per la rave de Cervià de Ter, que va rebre al voltant de 250 assistents. Cervià va ser el municipi més afectat per la festa, tot i que els veïns de pobles de l’entorn, en especial Sant Jordi Desvalls, també van patir molèsties pel soroll. 

Sarrià de Ter, tot i compartir comarca i llera del riu amb Cervià, no es va veure afectat per la rave. L’alcalde del municipi, Narcís Fajula, reconeix que la Setmana Santa va ser “tranquil·la”, no van registrar molèsties pels sorolls ni tampoc van rebre un major nombre de vehicles pels carrers del poble degut a la festa.

Pel que fa a la resta, les vacances de Pasqua van transcórrer de manera habitual al poble, amb la sortida dels seus habitants a indrets més turístics i amb una tornada a la normalitat tranquil·la i sense registrar incidents. Ho explica Narcís Fajula.

Els municipis afectats per la rave es van reunir amb el Departament d’Interior per evitar que es produeixin episodis similars en el futur.

 

Imatge: Mossos d'Esquadra