La Festa Major del Pla de l’Horta s’ajorna al 10 i 11 de juny

L’Associació de Veïns del Pla de l’Horta havia preparat aquest cap de setmana una nova edició de la festa major del barri. No es va acabar celebrant i l’organització va decidir ajornar-la al segon cap de setmana de juny, els dies 10 i 11, davant la previsió meteorològica de fortes pluges.

La programació es manté tot i l’ajornament, amb batucada, concerts, botifarrades i espectacles al barri de Sarrià. El dissabte dia 10 s’iniciarà la festa major a les 12 del migdia amb la batucada, i després es farà un vermut i concurs de truita de patates. A les quatre de la tarda hi haurà karaoke Got Talent, a les vuit del vespre concert amb un grup sorpresa i a les onze de la nit, el concert “special night”.

I el diumenge, dia 11, també s’han preparat un parell d’actes tradicionals de la festa. A les dues del migdia es farà l’habitual botifarrada per a tots els assistents i, un cop ja s’hagi dinat, a dos quarts de quatre, hi haurà un espectacle per a gaudir de la sobretaula. El dinar és gratuït per als socis de l’associació de veïns.

 

Imatge: AAVV Pla de l'Horta