Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Generalitat limitarà el preu del lloguer a Sarrià de Ter

La Generalitat limitarà el preu del lloguer a Sarrià de Ter

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest matí la declaració d’àrees tenses d’habitatge on s’aplicarà la limitació del preu de lloguer. Aquestes zones estan formades per 140 municipis d’arreu del país i Sarrià de Ter hi forma part, així que no es podrà superar el preu del darrer contracte vigent els últims cinc anys.

Sarrià de Ter, Girona i Salt són els tres únics municipis de la comarca del Gironès que veuran limitats els preus de lloguer. La portaveu del Govern de la Generalitat, Patricia Plaja, explicava fa unes setmanes que la necessitat de l’habitatge digne és urgent i s’ha d’aplicar a les zones més tensionades del país.

Aquests municipis, on hi viuen més de sis milions de persones en total, compten amb una oferta insuficient d’habitatge assequible i compleixen els requisits que marca la nova llei d’habitatge del govern espanyol per implementar les mesures de contenció de les rendes. Són declaracions de Patricia Plaja.

A partir d’avui s’obre un període d’informació pública de vint dies perquè les administracions, entitats i particulars que ho creguin oportú puguin presentar les al·legacions.