Sarrià de Ter recapta més de cinc-cents euros en el Mulla’t per l’esclerosi múltiple

La piscina municipal de Sarrià de Ter va acollir aquest diumenge la trentena edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, a càrrec de la Fundació Esclerosi Múltiple. Ho va fer unes setmanes després de la majoria de municipis de Catalunya però es va acabar celebrant amb un gran ambient durant tot el dia, en especial el matí.

Es van organitzar algunes activitats, com una sessió d’aquagym i aquazumba al voltant del migdia, després del salt a l’aigua conjunt a les dotze. El regidor d’Esports i Lleure de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Edgar Castellanos, creu que el Mulla’t d’aquest any va ser un èxit a Sarrià i destaca la participació a les activitats.

La finalitat de la campanya és recaptar fons per a seguir investigant l’esclerosi múltiple i, per aquest motiu, hi havia una parada amb productes de la fundació i, per participar-hi, calia pagar 5 euros els no abonats i 2 els abonats. Edgar Castellanos anuncia que es van recaptar més de cinc-cents euros diumenge i van gaudir d’una bona participació.

L’únic punt negatiu del dia va ser el temps de la tarda, que no va acompanyar com durant el matí, però en general la valoració és molt positiva.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter