Les quines, el tió i els cantaires ocupen les festes de Nadal a Sarrià de Ter

Sarrià de Ter, així com la resta del país, afronta els dies més carregats de les festes de Nadal amb una sèrie d’activitats de caire cultural i tradicional. S’inclouen en l’àmplia programació cultural del mes de desembre organitzada per diferents entitats i administracions del poble.

Els Cantaires de Sarrià han preparat un concert de Nadal aquesta tarda de divendres, a les sis, a la sala multifuncional de la Fundació Els Joncs. Demà, dissabte 23, l’Associació de Veïns del Pla de l’Horta organitza l’activitat familiar “Fem cagar el tió!” a la plaça del Pla de l’Horta, al costat de la vil·la romana, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Com és habitual cada any, no poden faltar les quines de la UES al pavelló municipal de Sarrià de Ter. Es faran els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de gener, a partir de les sis. L’alcalde de Sarrià, Isaac Ramió, reconeix que s’ha preparat una gran programació d’actes per aquest Nadal al poble.

Els actes continuaran el dia 27, amb l’exposició “Els sentits del joc” i l’espai sensorial al centre cívic La Cooperativa. I per donar la benvinguda al 2024, cantada de nadales i taller de fanalets a la Biblioteca Emília Xargay dia 3 i la rebuda dels Reis amb el Campament reial els dies 4 i 5 de gener.

 

Imatge: UE Sarrià