Gran èxit en les dues funcions d’Els Pastorets a Sarrià de Ter

Sarrià de Ter va tornar a rebre aquest Nadal la tradicional obra de teatre Els Pastorets, després de suspendre’s els dos anys anteriors per la situació de al pandèmia de Covid-19. Es van dur a terme dues funcions, una dia 25 de desembre i una altra dia 7 de gener, ambdues amb una gran assistència de públic.

De fet, es van esgotar les entrades per les dues representacions des de l’organització d’Els Pastorets les valoren de manera molt positiva. Rosa Marcos, integrant del Teatre del Centre i actriu de l’obra, creu que la comunió entre escenari i públic va ser “perfecta” i només té bones paraules per aquesta tornada d’Els Pastorets.

El Centre d’Arts Escèniques de Sarrià de Ter va ser l’escenari de les dues funcions de la tradicional obra de Nadal. Rosa Marcos reconeix que, tot i alguns problemes sorgits dies abans de les representacions, Jordi Pla va agafar la batuta i va funcionar a les mil meravelles.

Rosa Marcos agraeix la gran feina de tota la gent implicada en les funcions d’Els Pastorets i també a l’escalf del públic assistent.

La representació d’Els Pastorets va ser una de les activitats nadalenques que es van poder recuperar després dels dos anys de pandèmia a Sarrià de Ter.

 

Imatge: Teatre del Centre