Sant Julià de Ramis recupera la Festa petita celebrant els actes tradicionals

Sant Julià de Ramis va recuperar aquest passat cap de setmana la tradicional celebració de la Festa petita després de tres anys. L’última edició de la festa havia estat durant el gener del 2020, just abans de l’esclat de la pandèmia, i el 2021 i 2022 es va haver de suspendre per l’elevat risc de contagi de Covid.

Va ser durant els dies 7 i 8 de gener, just després de l’arribada dels Reis d’Orient a Sant Julià. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Pere Pujolràs, creu que els actes es van celebrar amb un gran èxit de participació i afluència, com són l’obra de teatre, la missa i el posterior concert dels Cantaires de Sarrià.

En general, la valoració dels actes d’aquest Nadal és molt positiva per part de l’organització. En aquesta línia, Pere Pujolràs destaca l’actitud de la ciutadania de Sant Julià de Ramis i Medinyà al voltant de les diferents activitats programades, i el sentiment de tornar a celebrar les festes amb normalitat.

El regidor també vol agrair la feina de les entitats del municipi i de la participació dels veïns per tirar endavant la programació nadalenca.

 

Imatge: Marc Puigtió