La Biblioteca Emília Xargay enceta el 2023 amb l’estrena del club de lectura de pares i mares

La Biblioteca Emília Xargay, de Sarrià de Ter, reprèn l’activitat habitual després de les vacances de Nadal amb una sèrie d’activitats, algunes ja conegudes i d’altres de noves. La biblioteca no va tancar durant les festes, de fet va organitzar un seguit de tallers com el de fanalets per als més petits.

La principal novetat d’aquest mes de gener és l’estrena del club de lectura de pares i mares, una iniciativa de Marta Juvanteny i Isa Ruiz. La directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, explica que la primera trobada del club serà dia 20 d’aquest mes de gener a dos quarts de set de la tarda.

A banda del club, la biblioteca també recupera l’hora del conte i els dissabtes en família. Anna Sala destaca l’activitat de dia 21, a càrrec de Mònica Sàbat i Cristina Ferrer, que consistirà en un taller de música per a nadons d’entre zero i tres anys, sota el nom de “Musinfant”.

Les inscripcions a les diferents activitats de la biblioteca es poden fer de manera presencial o bé pel correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o el telèfon 972 17 24 01.

 

Imatge: Biblioteca Emília Xargay