Sarrià de Ter acull un any més tres funcions del cicle Escenaris

El Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona va anunciar la programació d’una nova edició del cicle teatral Escenaris. Es tracta de la dinovena entrega de la proposta cultural, que portarà representacions a disset municipis de la comarca del Gironès, entre ells Sarrià de Ter.

La companyia La Bleda serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les tres funcions de l’Escenaris 2023 que tindran lloc al Centre d’Arts Escèniques del poble. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, anuncia la primera obra per dia 29 d’aquest gener, sota el títol “Mon petit souvenir”.

Anna Roca agafarà el relleu dia 26 de febrer amb “Històries de les meves” i la companyia Pentina el Gat tancarà la participació de Sarrià a l’Escenaris d’aquest any amb “Corre, trufa!” el 26 de març, totes elles també al Centre d’Arts Escèniques. Ho explica Jordi Estefanell.

Escenaris portarà un total de 169 representacions arreu de la comarca, amb més d’un 30% dirigides o produïdes per professionals gironins.

 

Imatge: Escenaris