L’Escenaris 2023 portarà a Medinyà “Samurai” de Ferran Joanmiquel

El Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona han iniciat ja la programació de la dinovena edició del cicle teatral Escenaris. Les funcions s’allargaran fins el pròxim mes de juny a disset municipis de la comarca i, tal com és habitual, Medinyà formarà part d’aquest cicle.

El poble participa un any més en l’Escenaris i aposta aquest any per obres de proximitat. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Pere Pujolràs, anuncia l’obra “Samurai” de Ferran Joanmiquel, representada per la companyia La Mercantil el dissabte 15 d’abril.

Les entrades ja estan disponibles al web del cicle, www.escenaris.cat. Pere Pujolràs afegeix que a la pàgina web de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, www.cultura.santjuliaderamis.cat també s’hi pot trobar més informació d’aquesta obra i de les altres tres que es celebraran a Sant Julià.

Sarrià de Ter va encetar la seva participació a l’Escenaris 2023 diumenge amb la primera de les tres funcions previstes en l’edició d’enguany. La companyia La Bleda va ser l’encarregada de pujar a l’escenari amb l’obra Mon petit souvenir.

 

Imatge: Escenaris