Sant Julià de Ramis dona el tret de sortida a la Festa Major 2023

Sant Julià de Ramis comença avui els dies més intensos de l’any amb l’inici de la seva Festa Major. El municipi es prepara per a vuit dies carregats d’actes d’àmbit cultural, social i esportiu dividits en dos caps de setmana, amb aquest divendres començant la programació amb l’habitual pregó.

El pregoner d’aquest any és Albert Bayot, director de l’Institut de Sarrià de Ter, qui donarà la benvinguda a la Festa Major. Avui també hi haurà la inauguració de l’espai jove Canjok, just abans del pregó, i després una mostra de glosa. Ho explica el regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Marc Sayols.

El gruix d’activitats s’encetarà demà dissabte, amb la marxa nòrdica a les nou del matí i, a dos quarts de deu, el cinquè torneig de 3x3 de bàsquet. Marc Sayols repassa el reguitzell d’actes de demà entre tennis taula, inflables, escacs, sardanes, un sopar popular i una nit jove de concerts amb els combos de l’Institut de Sarrià i Malson Atmosfèric.

I, per acabar aquest primer cap de setmana de Festa Major, diumenge es celebra la 44a Marxa dels Sants Metges a les vuit del matí, a dos quarts de dotze la bicicletada popular, a les dotze la festa de l’escuma i el vermut i, a les sis de la tarda, l’obra de teatre El Xoc, al centre cívic. Són declaracions de Marc Sayols.

El cartell de la Festa Major 2023 també ha estat elaborat per Edgar Massegú, artista de Sarrià de Ter.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis