Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Julià de Ramis reprèn l’activitat de la Festa Major amb el segon cap de setmana

Sant Julià de Ramis reprèn l’activitat de la Festa Major amb el segon cap de setmana

Sant Julià de Ramis enceta de nou la programació d’activitats de la seva Festa Major després d’una petita aturada de tres dies des del cap de setmana passat. L’Ajuntament i les entitats del municipi han preparat unes jornades carregades d’activitats de diferents àmbits des d’avui durant tot el cap de setmana. 

Els actes han començat de nou aquest matí de dijous amb una caminada i continuen a la tarda amb balls en línia a la plaça 1 d’octubre. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Marc Sayols, anuncia també el concert de les vuit del vespre a càrrec d’Ariadna Vilardaga i Alba Linares i la caminada nocturna de demà divendres.

Les activitats seguiran durant tot el dia de dissabte, amb la presentació de “Sant Julià és esport” al matí i una exhibició de patinatge al pavelló, a banda d’un espectacle infantil a l’escola bressol. Els castells arribaran a la tarda de la mà dels Marrecs de Salt i, a les vuit del vespre, correbars amb la xaranga Bufatramuntana, abans de la nit jove. Són declaracions de Marc Sayols.

Sayols repassa també les activitats de diumenge, l’últim dia de la festa, amb la presentació del memorial democràtic de Sant Julià als Sants Metges, amb concert dels Cantaires de Sarrià i l’Orquestra Maravella, qui també serà l’encarregada de tocar a la tarda al centre cívic. A les deu de la nit, a mode de comiat, els habituals focs artificials.

El dimarts, 26 de setembre, es celebrarà l’últim acte inclòs en el programa de festes, com és la missa de Sant Cosme i Sant Damià i pels difunts del poble, a l’església dels Sants Metges.

 

Imatge: Marc Puigtió