Els sèniors de la UES sumen la segona setmana seguida puntuant

Els dos sèniors de la Unió Esportiva Sarrià van tornar puntuar aquest passat cap de setmana i encadenen dues jornades seguides sense perdre. El masculí va empatar a casa contra La Salle Bonanova en un partit molt ajustat però que els taurons es van veure obligats a remuntar en diverses ocasions.

De fet, durant la primera part va arribar a perdre de quatre i, quan hi faltaven cinc minuts, la UES estava dos gols per sota. Així i tot, el conjunt de Sergi Baguer va reaccionar a temps per emportar-se un punt valuós que els manté a la dotzena posició de la taula amb nou punts.

El femení, per la seva banda, va superar La Salle Montcada també al pavelló de la UES per 24-22. L’equip encadena dos partits consecutius guanyant per primer cop aquesta temporada i veu la permanència més a prop. L’entrenador de les blaves, Jordi Ramos, explica al Twitch de la UES que han començat l’any amb energia i aquestes dues victòries reflecteixen la bona feina dels últims mesos.

El tècnic sarrianenc també reconeix que ha costat una mica entrar en dinàmica, en gran part, per la diferència d’edat de les jugadores, però al final s’ha aconseguit.

Les sarrianenques es veuran les cares amb el cuer, el Banyoles, aquest dissabte, mentre el masculí visitarà la pista del Llavaneres.

Imatge: UE Sarrià