El FC Sarrià busca els primers punts a domicili visitant el Sant Ponç

El FC Sarrià afronta la quarta jornada d’aquest començament de temporada de Tercera Catalana amb la intenció de sumar els primers punts fora de casa. Ho intentarà a prop de Sarrià, al camp del Sant Ponç, on la temporada passada ja va aconseguir la victòria per la mínima.

Els verd-i-blancs van sumar una important victòria diumenge passat a casa contra el Sant Gregori després de remuntar un 0-2 en contra. El director esportiu del FC Sarrià, José Luis Cano, destaca un cop més l’actitud de l’equip per sobreposar-se a situacions i dinàmiques complicades i aconseguir tres punts molt importants.

El Sant Ponç, per altra banda, no ha començat amb bon peu aquest curs i encara no coneix la victòria després d’haver disputat tres partits. De fet, va sumar el primer punt la setmana passada amb un empat al camp del Cornellà del Terri i és penúltim a la taula, només per sobre del Foncoberta qui encara no ha puntuat.

El partit entre el Sarrià i el Sant Ponç es jugarà demà dissabte a les cinc de la tarda al camp de futbol municipal de Fontajau.

 

Imatge: FC Sarrià