Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La UES cau a Sant Quirze i encaixa la primera derrota de la temporada (30-25)

A la cinquena va arribar la vençuda. La Unió Esportiva Sarrià va disputar aquest dimecres el partit corresponent a la jornada del cap de setmana i va encaixar la primera derrota de la temporada després de quatre setmanes seguides guanyant. Va ser a la pista del Sant Quirze, un equip acabat de baixar de Divisió d’Honor Plata.

Ambdós conjunts van avançar la disputa d’aquest partit a dimecres per tal de tenir alguns dies de descans. L’entrenador de la UES, Josep Espar, creu que aquest descans és més que merescut pels seus jugadors però també reconeix que jugar entre setmana fora de casa va ser un “handicap afegit”.

Els sarrianencs van anar a remolc durant tot el partit i, tot i alguns intents de reacció a la segona meitat, van deixar escapar els dos punts amb el definitiu 30-25. Josep Espar reconeix que la imatge mostrada a Sant Quirze no va ser bona i no van poder mantenir la bona ratxa de les últimes setmanes.

Així i tot, Espar afegeix que la temporada és molt llarga i cal anar millorant partit a partit i setmana a setmana i no tenir la pressió de guanyar, sinó la il·lusió de fer-ho.

Guillem Lozano va ser el jugador més destacat en atac dels taurons amb set gols dimecres. L’equip compta ara amb una setmana i mitja de descans, ja que no juga aquest cap de setmana, i tornarà a la competició dia 21 a casa contra el Sant Esteve Sesrovires.

Imatge: Handbol Sant Quirze