Sarrià Solidari organitza la vuitena Sant Silvestre Sarrianenca

Sarrià Solidari prepara un any més la Sant Silvestre Sarrianenca aquest 24 de desembre, en la que serà la vuitena edició. Les inscripcions encara es poden fer de forma anticipada o el mateix dia de la cursa, el diumenge, i la prova compta amb diferents modalitats per a grans i petits.

S’ha organitzat una cursa plana de cinc quilòmetres i una trail de deu, així com una minicursa per a infants de fins a onze anys, de vuit-cents metres i gratuïta. La inscripció anticipada costa catorze euros, si es fa diumenge puja a disset, i la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3 i la Fundació Oncolliga.

El punt de sortida serà el pàrquing del centre cívic La Cooperativa i els dorsals i les samarretes es poden recollir avui, demà dissabte o el mateix dia de la cursa, i hi haurà avituallament i una botifarrada a l’arribada. A banda, i tal com ja és habitual cada any, hi haurà un premi per a la millor disfressa.

La minicursa donarà el tret de sortida a dos quarts de deu del matí i les dues modalitats, de cinc i deu quilòmetres, serà a les deu.

 

Imatge: Sarrià Solidari