Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Comencen les obres del nou local jove de Sarrià de Ter

Comencen les obres del nou local jove de Sarrià de Ter

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va presentar a finals de novembre el nou local jove del poble, situat al carrer de les Lloses, amb la participació d’un grup de joves del municipi. En les últimes setmanes s’han iniciat les obres d’adequació de l’espai, que es duran a terme durant els pròxims mesos.

La brigada del poble i l’empresa encarregada de dur a terme les obres van iniciar les accions de forma conjunta. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va anunciar en el passat ple municipal el començament de les obres i reformes pertinents prèvies a l’entrada en funcionament de l’espai.

La intenció és que s’hi puguin organitzar activitats al llarg d’aquest 2023, dels joves i per als joves de Sarrià de Ter. Narcís Fajula afegeix que es pretén posar en funcionament a partir de l’estiu, els joves seran els encarregats de proposar les activitats i el format serà 100% inclusiu i participatiu.

Des de l’Àrea de Joventut reconeixen que van tenir dificultats per trobar un espai adient per a funcionar com a local jove.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter