L’oposició, crítica amb el “precipitat” canvi de model de Ràdio Sarrià

L’àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Sarrià de Ter va fer públic ahir un comunicat explicant la situació actual i futura de Ràdio Sarrià, l’emissora municipal del poble. Els dos partits a l’oposició, Esquerra Republicana i Junts per Sarrià, no veuen amb bons ulls el moment i les formes d’aquest canvi.

La privatització de l’emissora s’acabarà aquest desembre i, el gener, tornarà la gestió municipal i també Ona Sarrià. El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Viladomat, considera que l’equip de govern tenia “la paella pel mànec” en la gestió de la ràdio i s’hagués pogut fer de manera més progressiva.

Tot i el canvi de gestió, la cobertura informativa quedarà interrompuda fins el mes de març-abril, quan es preveu que entri el nou tècnic de comunicació. El regidor de Junts per Sarrià, Narcís Farroni, ha trobat a faltar més planificació en aquest tema i espera que els informatius comptin amb la “independència i imparcialitat” que requereixen.

Josep Maria Viladomat, en aquesta mateixa línia, considera un error que la ràdio quedi sense cobertura informativa durant els primers mesos del 2024. També demana celeritat en la convocatòria de la plaça de tècnic de comunicació per tenir la ràdio parada el menor temps possible.

Farroni afegeix que aquesta decisió de l’equip de govern planteja algunes “contradiccions” i lamenta que les primeres emissions amb la gestió municipal comptin només amb un fil musical, tal com va anunciar la regidora de Comunicació, Estela López.

Ona Sarrià, per la seva banda, celebra la tornada a la gestió municipal de la ràdio i es mostra amb ganes de “recuperar la ràdio com un dels principals instruments de la dinamització de Sarrià de Ter”.