Sarrià de Ter habilita algunes zones climatitzades davant les altes temperatures

Catalunya està immersa en una onada de calor des del passat dilluns, amb més incidència a les comarques de Lleida però amb altes temperatures a la resta del territori català. Sarrià de Ter també registra un augment de la calor durant aquests darrers dies, amb màximes que superen els 35 graus durant les hores fortes de sol.

Per fer front a l’onada de calor, l’Ajuntament de Sarrià de Ter ha habilitat a la ciutadania una sèrie d’espais municipals climatitzats. L’alcalde del poble, Narcís Fajula, explica que els locals habilitats són el Centre Cívic La Cooperativa, el Local Social del Pla de l’Horta, el de La Rasa, la Biblioteca Emília Xargay i l’Edifici del Coro. 

A més, des del consistori també fan arribar a la població les recomanacions habituals com evitar el sol directe i les hores més fortes, en especial per fer esport, hidratar-se o portar gorra, entre d’altres. Narcís Fajula afegeix que, tot i no comptar amb un risc elevat per calor, cal estar atents per prevenir riscos i problemes amb les altes temperatures.

Els espais municipals climatitzats estan oberts durant tot el dia, des de les onze del matí fins la tarda-nit, quan la calor comença a disminuir.