Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Torna l’alerta pel descens de temperatures i possibles nevades a cotes baixes

Torna l’alerta pel descens de temperatures i possibles nevades a cotes baixes

Protecció Civil de Catalunya ha activat de nou l’alerta Neucat arreu del país davant la previsió de nevades a indrets menys habituals. El país viu uns dies amb descens important de les temperatures, tot i que la neu s’espera més a les comarques barcelonines que a les gironines.

Així i tot, són probables algunes volves de neu, en especial a punts de muntanya però també a altres indrets menys habituals. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explicava divendres a “L’alcalde respon” de Ràdio Sarrià que l’Ajuntament té activats tots el protocols en cas de nevades o glaçades importants, però no se’n preveuen a Sarrià.

Des de les administracions públiques demanen molta precaució a la gent, també amb les estufes, radiadors i llars de foc de les seves cases, per evitar qualsevol incident. Narcís Fajula, en aquesta mateixa línia, destaca l’hora d’agafar el cotxe en aquestes condicions climàtiques.

Es preveu que el fred intens duri fins a mitjans de setmana, quan les temperatures tornaran a pujar de forma progressiva.