La línia L6 de l’autobús comptarà amb més freqüències entre Girona i Sarrià de Ter

La línia L6 de l’autobús urbà que uneix Girona i Sarrià de Ter (passant també per Vila-Roja) tindrà canvis durant les pròximes setmanes. La millora del servei és una demanda recurrent dels usuaris de Sarrià des de fa temps i abans d’acabar l’any hi haurà més freqüència de pas dels autobusos del TMG.

La intenció és evitar retards i que els autobusos passin més sovint per les parades de Sarrià de Ter, ja que a dia d’avui la freqüència a algunes zones és d’un vehicle cada trenta minuts. L’alcalde de Sarrià, Isaac Ramió, explicava divendres durant l’Alcalde Respon que, a més, també s’ampliarà l’horari del servei als matins i a les nits.

La millora de la mobilitat entre Girona i Sarrià és un dels principals objectius del nou equip de govern d’ambdós municipis. Isaac Ramió avança que han celebrat algunes reunions amb Lluc Salellas, l’alcalde de Girona, amb una molt bona sintonia i amb la mobilitat com a tema destacat sobre la taula.

L’antic equip de govern de Sarrià de Ter també volia implementar canvis en la línia L6, en el seu cas la intenció era desdoblar la línia aprofitant la redacció del Pla de Mobilitat Supramunicipal de Girona.

 

Imatge: Ajuntament de Girona