Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarrià de Ter es marca com a “objectiu” la creació d’una estació de Girocleta

Sarrià de Ter es marca com a “objectiu” la creació d’una estació de Girocleta

L’ampliació del servei de Girocleta és una de les intencions de l’Ajuntament de Girona pel que fa a la mobilitat sostenible de cara als quatre anys de govern. De fet, l’Ajuntament de Sarrià de Ter també aposta per la creació d’una estació de Girocleta al poble que permeti connectar amb el servei de Girona.

L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, i l’alcalde de Girona, Lluc Salellas, ja han tractat el tema en algunes reunions. Ramió reconeix que una estació de Girocleta a Sarrià és “l’objectiu” però que la situació econòmica del consistori no permet una inversió d’aquestes dimensions i, per això, necessiten el suport de l’Ajuntament de Girona.

A banda de Sarrià, també es volen crear estacions de Girocleta a altres municipis de l’àrea urbana de la ciutat, com Sant Julià, Vilablareix, Salt o Sant Gregori. Ramió considera que aquesta ampliació del servei de Girocleta ha de ser una proposta conjunta amb altres localitats de l’entorn de Girona.

A més, des de l’Ajuntament de Sarrià de Ter ja van anunciar que s’ampliaria i es modificaria la línia L6 de l’autobús que connecta el municipi amb Girona.

 

Imatge: Ajuntament de Girona