L’Ajuntament de Sarrià de Ter aprova la proposta de projecte de transformació de la N-II

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va celebrar ahir dijous un ple municipal extraordinari per aprovar els comptes generals del 2022 i una proposta referent a la pacificació de la Nacional II. Aquesta proposta de projecte, provinent del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, va comptar amb unanimitat de vots a favor.

Es tracta només d’un avantprojecte i, per tant, la seva execució no és segura, però requeria l’aprovació del ple municipal per dur a terme la sol·licitud. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, explica que el pressupost de la proposta està valorat en uns 15 milions d’euros i serviria per pacificar la carretera en el seu pas per Sarrià.

Els dos partits de l’oposició també veuen amb bons ulls la proposta per a les generacions vinents de sarrianencs. El portaveu d’ERC de Sarrià de Ter, Josep Maria Viladomat, considera que aquests projectes a llarg termini haurien de ser una constant en política i no mirar només el dia a dia.

El regidor de Junts per Sarrià, Narcís Farroni, considera que qualsevol projecte d’una envergadura important té el seu començament i espera que, si aquesta proposta pot tirar endavant, tots els grups municipals puguin participar-hi.

Pel que fa a l’altre punt de l’ordre del dia del ple d’ahir, l’aprovació definitiva de comptes, es va validar amb cinc vots a favor (ERC i Junts) i vuit abstencions (del PAS i el PSC).