Municipis i piscines d’arreu del país celebren el 30è Mulla’t per l’esclerosi múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple, tal com és habitual per aquestes dates, organitza una nova edició del Mulla’t arreu de Catalunya. L’entitat, amb la col·laboració dels ajuntaments, agrupacions i un gran nombre de voluntaris, organitza diverses activitats amb la finalitat de recaptar fons per investigar i tractar la malaltia.

L’edició d’aquest any del Mulla’t és la trentena, així que la campanya s’ha consolidat amb el pas del temps i ja s’ha convertit en una jornada marcada en vermell en el calendari de les piscines d’arreu de Catalunya. Ho explica Montse Prats, directora de la Fundació Esclerosi Múltiple de Girona a una entrevista a Girona FM.

S’han programat una sèrie d’activitats durant aquest cap de setmana, en especial al llarg del diumenge. Montse Prats afegeix que la campanya del Mulla’t ja va molt més enllà del tradicional salt a la piscina de les dotze del migdia, sinó que s’organitzen accions durant el cap de setmana però també durant els dies i fins i tot setmanes i mesos d’abans i després.

 

En total, hi ha un miler de persones amb esclerosi múltiple a les comarques gironines. Són declaracions de Montse Prats.

Pel que fa a Sarrià de Ter, té previst organitzar activitats del Mulla’t però no aquest diumenge com la resta de municipis, sinó que es celebrarà més endavant. Sant Julià de Ramis, per altra banda, ha anul·lat l’activitat habitual del tobogan urbà per les restriccions d’ús d’aigua davant la sequera.

 

Imatge: FEM