Debat obert entre els grups municipals sobre les molèsties d’Hinojosa

El passat dilluns 17 l’empresa 4Esfera Innova, va presentar el segon estudi de qualitat de l'aire realitzat. Els tècnics van assegurar durant la presentació de l’estudi que les partícules mesurades demostren que la qualitat de l'aire és bona.

Un cop acabada la presentació dels resultats els diferents grups politics de l’ajuntament de Sarrià, varen manifestar diverses opinons. El cap de llista de JuntsXSarrà Narcís Farroni, va assegurar que estendrà la má a treballar Junts i plegats ràpidament per aquesta problemàtica i per totes les que sorgeixin.

A les xarxes, també s’han fet ressò els diferents grups, és el cas del PAS (Poble Actiu Sarrià de Ter)  en que afirmaven que han escoltat la petició del poble i de la Plataforma Prou a la reunió del 17 de juny, i que es  posen a la seva disposició per organitzar mobilitzacions contra les pudors i sorolls que emet Hinojosa.

Pel que fa al PSC, Quim Rodríguez va argumentar que un estudi mediambiental hauria de tenir més seguiment, online i controlat per les administracions. Amb les pudors es demanen que lequip de govern  apliqui l'ordenança i un canvi d'actitud vers l'empresa

Finalment Ciutadans durant la presentació del 2n estudi sobre la qualitat de l’aire a Sarrià De Ter, l’empresa 4sfera han assegurat que els nivells de toxicitat no son preocupants

Però continúa fent pudor, i segons el grup taronja, els veïns no han sortit convençuts que l’ajuntament trobi una sol.lució a curt termini.

A la presentació sobre la qualitat de l’aire, l’equip de govern es va comprometre en una setmana a fer accions pel que fa aquest conflicte.

Foto: Ràdio Sarrià