Arriba la segona edició del programa d’atenció psicològica i de suport durant el confinament amb la participació de ràdio Sarrià

Aquest passat dilluns 20 d’abril, s’estrenava el magazín a ràdio Salt (97.7 FM) que tracta de com gestionar el confinament i tot el que l’envolta, aquest és un espai presentat per Pepa Gispert, tècnica de Salut del consistori saltenc, amb la participació del col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Durant la crisi sanitària i de l’obligat compliment del confinament domiciliàri, poden sorgir angoixes, dubtes i pors de la situació d’incertesa que ha creat la crisi de la Covid-19, en aquest espai doncs s’hi continuarà parlant de diversos temes relacionats amb tota aquesta situació d’excepcionalitat. Per a les vostres preguntes i consultes, podreu trucar  al 972 24 91 51, tots els dilluns i divendres a les 12.30 h del migdia. Aquest nou espai, hi participen diverses emissores municipals de l’àrea urbana de Girona. Ràdio Sarrià 87.6 FM,  ràdio Sant gregori 107.9, i Girona FM 92.7.