A punt les preinscripcions escolars pel proper curs 2020-2021

Aquestes jornades  començaran a partir del dimecres 13 de maig i s’allargaran fins a mitjans de juny amb els dies corresponents de cada curs i centre educatiu.

En gran part, moltes d’aquestes gestions s’hauran de fer en línia per tal d’evitar desplaçaments i aglomeracions a les escoles. En cas d’algun dubte, el consistori de Sarrià de Ter, informa que es podrà fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig, sempre amb cita prèvia que es podrà demanar a partir del dimecres dia 13 trucant el centre en qüestió triat en primera opció.

Pel que fa a educació infantil, primària, i ESO, els terminis aniran del 13 al 22 de maig. En concret, les preinscripcions a l’escola bressol Confetti pel que fa a les dates presencials seran els dies 25, 26, i 27 de maig. A banda pel que fa als ensenyaments pot-obligatoris, el batxillerat serà del 27 de maig al 3 de juny, l’FP arts plàstiques i disseny de grau mitjà, serà del 2 al 8 de juny i la mateixa formació professional de grau superior del 10 al 17 de juny.