Sarrià de Ter acull del 7 al 10 de setembre la setmana de la gent gran amb un format reduït i amb actes amb aforament limitat.

La setmana de la gent gran de Sarrià de Ter es celebra del 7 al 10 de setembre tot i la pandèmia de la Covid-19. Es fa amb un nou format reduït i seguint totes les mesures de seguretat. La majoria d’actes tenen aforament limitat. Ho explica la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Desireé Arasa.

El primer dia de celebracions, el 7 de setembre, es va iniciar amb la conferència “Tempus Fugit”, les tres edats a través de l’art a càrrec de Raimonda Coll, doctora en Art. El dia 8 ha estat el torn de la projecció del documental «Breus històries de Sarrià: els seus indrets i la seva gent» de Daus a la Sala Gran del Coro. Avui dimecres, 9 de setembre els sarrianencs podran gaudir d’una sessió de riureteràpia, a càrrec d’Àngeles Gordillo i la festa finalitzarà amb la trobada de puntaires a la Placeta de la Font. Són declaracions de Desireé Arasa.

Durant la setmana de la gent gran es dona el detall d’homenatge a la vellesa 2020. Per obtenir-lo, cal portar el sobre i la carta que el consistori ha fet arribar als sarrianencs i sarrianenques.