Aquesta setmana tornen les reunions veïnals a Sarrià de Ter

L’Ajuntament de Sarrià posa en marxa la cinquena edició de les reunions veïnals als diferents barris del municipi. Aquesta edició serà especial, ja que les reunions es celebraran de manera telemàtica, a través de l’aplicació ZOOM. Hi assistiran l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, el regidor del barri corresponent, i tots els veïns que vulguin.

Començarà demà, dimecres dia 4, amb el barri de Sarrià de Dalt, amb l’alcalde i el regidor Josep Maria Santiago. Dijous tindrà lloc la segona reunió, en aquest cas al barri del Pla dels Vinyers, amb la regidora Desi Arasa. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, anima els veïns a participar a les reunions.

Amb aquestes reunions, la intenció de l’Ajuntament és conèixer de primera mà els problemes i l’actualitat dels cinc barris de Sarrià de Ter. Narcís Fajula fa una crida als habitants perquè participin a les reunions veïnals.

Qui ho desitgi, hi podrà participar a través de l’aplicació ZOOM (https://zoom.us/j/96342600237?pwd=d2dpSTRTdnVYRkljYzN5dStxQWRQUT09#success), trucant al telèfon 872 208 018, enviant un WhatsApp al 615 695 023 o a través d’un correu al regidor del barri en qüestió. Totes aquestes reunions s’emetran en directe per Ràdio Sarrià. 

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter