Ahir es va celebrar la primera reunió veïnal d’aquest 2020 al barri de Sarrià de Dalt i els Socs

Ahir, dimecres 4 de novembre, es va engegar la quinta edició de les reunions veïnals a Sarrià de Ter. Aquest any, per les circumstàncies de la pandèmia, es celebraran de manera virtual a través de la plataforma de videoconferències ZOOM. Ahir, com a primera reunió, va ser el torn del barri de Sarrià de Dalt i els Socs.

En aquesta reunió hi van intervenir el regidor del barri, Josep Maria Santiago, i l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, així com alguns veïns i veïnes que van traslladar a l’equip de govern la seva visió i propostes sobre el barri. Una d’aquestes propostes va ser la creació d’un pàrquing verd al costat dels Joncs. Narcís Fajula va rebre de manera molt positiva aquesta proposta.

Un dels molts temes tractats va ser l’actualització del cadastre de Sarrià de Ter en general, i del barri en particular. Aquesta revisió comporta la catalogació de zona residencial a tot el barri de Sarrià de Dalt i els Socs, que fins ara era zona industrial. Ho explica Narcís Fajula durant la reunió veïnal d’ahir.

Avui es celebra la segona reunió veïnal, al barri del Pla dels Vinyers amb l’alcalde i la regidora del barri, Desi Arasa. Es podrà seguir en directe per Ràdio Sarrià a partir de les vuit del vespre.