Ahir es va celebrar de manera telemàtica la reunió veïnal del barri del Pla dels Vinyers

Ahir a partir de les vuit del vespre es va celebrar la segona reunió veïnal d’aquesta 5a edició de Sarrià de Ter. Va ser el torn dels veïns i veïnes del Pla dels Vinyers, que a través de la regidora del barri, Desi Arasa, i l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, van tractar temes com el cadastre, la recollida de residus, la neteja de la zona o el canvi de sentit d’alguns carrers.

La regidora del Pla dels Vinyers, Desi Arasa, va enumerar els canvis duts a terme al durant aquest any. Entre altres temes, es van comentar el canvi de sentit dels carrers, la poda d’arbres, les obres de voreres, la creació d’aparcament de motos i de carril bici i el canvi d’enllumenat a LED. Desi Arasa explica altres accions realitzades per l’Ajuntament.

També es van tractar aspectes d’abast més general del poble, com poden ser les dades actualitzades de casos de Covid-19, el servei de policia de nit o la gestió de residus orgànics. El regidor de Cultura i Festes, Jordi Estefanell, explica també durant la reunió veïnal quina és la intenció de la Cavalcada de Reis.

La següent reunió veïnal tindrà lloc el pròxim dijous 12 de novembre a partir de les vuit del vespre per la plataforma de videoconferències ZOOM. Serà el torn del barri de La Rasa i es podrà seguir per Ràdio Sarrià.