L’Espai Jove de Sarrià de Ter es veu obligat a tancar els seus serveis al públic i només ofereix atenció individualitzada

L’Espai Jove 221 de Sarrià de Ter havia obert les seves portes fa dues setmanes, organitzant activitats i informació per als joves del municipi. Encara estava en procés de creixement i de difusió entre la població jove del poble, però ha vist com les noves mesures de prevenció de la Covid-19 han afectat el seu funcionament i no poden fer activitats obertes al públic.

L’Àrea de Joventut de Sarrià, durant aquestes setmanes, estava treballant per xarxes socials i amb l’Institut per promoure l’Espai Jove, però ha vist frenada la seva difusió. L’agent de Joventut de Sarrià de Ter, Manel Molina, lamenta la situació.

Des de l’Espai Jove s’han vist obligat a replantejar-se les activitats programades i anul·lar-ne la gran majoria. Manel Molina explica quin serà el funcionament de l’Espai 221 a partir d’ara, que es centrarà en l’atenció individualitzada.

Els joves interessats poden demanar cita prèvia via WhatsApp al 615 86 67 49 o enviant un missatge d’Instagram a @jovessarria.