Ahir es va celebrar la reunió veïnal al barri de La Rasa de Sarrià de Ter

La reunió veïnal, inclosa dins la quinta edició de les sessions organitzades per l’Ajuntament de Sarrià de Ter, es va celebrar ahir de manera telemàtica i va comptar amb la participació de la regidora del barri, Raquel Sala, l’alcalde Narcís Fajula i alguns veïns i veïnes que van traslladar les seves queixes i propostes al consistori.

Durant la reunió es van repassar les intervencions dutes a terme per l’Ajuntament al barri durant aquest últim any, entre les quals destaquen la substitució dels contenidors cremats, un fet bastant comentant en els últims mesos. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que està en procés la instal·lació d’una càmera de videovigilància per controlar la gent que fa un mal ús dels contenidors a la zona.

També es van tocar temes d’abast general del municipi, com el servei de policia. L’alcalde va destacar el baix nivell de delinqüència de Sarrià de Ter, situat bastant per sota de la mitjana de Catalunya. A més, va admetre que la seva intenció és aconseguir un servei de nit de policia local, però a dia d’avui és complicat. Són declaracions de Narcís Fajula.

La reunió va tractar també algunes reformes en parcs, carrers i blocs de pisos del barri, així com previsions d’obres de cares al futur. La pròxima reunió veïnal serà al barri de Sarrià de Baix, aquest dijous 19 de novembre a partir de les vuit del vespre.