Els Reis Mags d’Orient visitaran Sarrià de Ter amb limitacions i el tió tindrà una rebuda especial

Les restriccions de seguretat anunciades i prorrogades pel PROCICAT, de manera conjunta amb les declaracions de la Conselleria de Salut, han posat en el punt de mira la manera de celebrar les festes de Nadal. Avui, quan hi queda al voltant d’un mes perquè arribin, Sarrià de Ter mostra la intenció de celebrar una rebuda als Reis Mags, sempre de manera limitada.

A Barcelona, per exemple, s’ha decidit suspendre la cavalcada de Reis per evitar aglomeracions de gent al carrer. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, detalla al programa Àmbit municipal de Ràdio Sarrià, la intenció de rebre ses Majestats sense una gran comitiva de patges.

Per altra banda, per aquestes Festes s’ha plantejat també des de l’Ajuntament una rebuda diferent al tió, que rotarà pels diferents barris del municipi perquè la gent el pugui visitar. Jordi Estefanell explica quina serà la rebuda al tió d’aquest any.

Aquestes celebracions es duran a terme amb totes les restriccions de seguretat estipulades, sempre i quan les mesures de prevenció de la Generalitat així ho permetin.

 

Imatge: Ciutadans Sarrià de Ter