El Gran Recapte d’Aliments d’aquest any es fa de manera online

El Gran Recapte d’Aliments va començar aquest passat dilluns 16 de novembre i s’allargarà fins el proper dissabte 21. La gran diferència amb les passades edicions és que no hi haurà voluntaris als supermercats, per evitar així el contacte amb altres persones i prevenir possibles contagis de Covid-19.

Per això, aquesta edició del recapte es durà a terme de manera online. La regidora de Serveis socials de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Desi Arasa, explica que els encarregats de recollir les donacions de menjar serà la Policia Local del municipi.

Des de l’Ajuntament fan una crida a la participació per aquesta edició, que consideren “més necessària que mai”. Desi Arasa aclareix que la recollida física d’aliments s’ha substituït per una recollida virtual, fent donacions a través del web o als diferents negocis de Sarrià de Ter.

El consistori agraeix a tota la gent que ja ha fet la seva donació i a tota aquella que la farà la seva ajuda a través del Gran Recapte d’Aliments durant la crisi sanitària.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter