Ahir es va celebrar la reunió veïnal del barri de Sarrià de Baix

La reunió va comptar amb la participació, com en les anteriors, de l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, així com del regidor del barri, en el cas de Sarrià de Baix Jordi Estefanell. També va destacar la intervenció de diversos veïns i veïnes que van traslladar queixes i propostes a l’equip de govern sobre aspectes de la zona i també del municipi en general.

Es van tractar temes com la taula mediambiental del barri, que consideren que està funcionant força bé, tot i que en aquest tema hi ha una molèstia generalitzada del veïnat per l’incivisme en els contenidors. Segons els habitants de Sarrià de Baix, les illes de contenidors es troben cada vegada més brutes i amb més deixalles al terra. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, reconeix el problema no només al barri sinó també a tot el poble.

Altres aspectes comentats en la reunió van ser la nova il·luminació dels carrers, les obres a la via verda o la construcció d’una residència de dia per a la gent gran. Narcís Fajula va explicar als assistents les intencions de futur de cares a poder disposar d’una residència de dia funcional a Sarrià de Ter.

La reunió està inclosa dins la quinta edició de les reunions veïnals de Sarrià de Ter, que es celebren aquest any de manera telemàtica. La pròxima reunió serà l’última d’aquest cicle, el pròxim dijous 26 de novembre a partir de les 8 de la tarda al pla de l’Horta.

 

Imatge: Narcís Fajula