L’Àrea de Joventut de Sarrià de Ter programa una sèrie d’actes al voltant del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Joventut preveu una sèrie d’activitats de conscienciació als joves de Sarrià relacionada amb la violència masclista encarada al Dia Internacional, el proper dimecres 25 de novembre. Des de l’Àrea de Jovent s’han organitzat actes amb l’Institut de Sarrià de Ter, i s’han adherit també a campanyes en contra de la violència masclista d’arreu del país.

El pròxim 25 de novembre es duran a terme un seguit d’activitats a l’Institut durant l’horari lectiu, per fer arribar al públic jove el missatge de respecte i de rebuig a la violència contra les dones. La tècnica de Joventut de Sarrià de Ter, Anabel Moya, explica les dinàmiques i actes que es faran al pati del centre educatiu.

Des de Joventut també volen difondre la campanya de l’Institut Català de les Dones, anomenada “Diposita aquí el teu masclisme” perquè qualsevol persona els enviï els seus missatges en contra del masclisme. Són declaracions d’Anabel Moya.

El mateix 25 de novembre es llegirà un manifest davant l’Ajuntament de Sarrià de Ter condemnant la violència masclista a partir de dos quarts de vuit de la tarda.