Les Associacions Veïnals de Sarrià de Ter busquen recuperar el ritme d’activitats frenat per la pandèmia

L’activitat de les Associacions de Veïns de Sarrià de Ter, així com la gran majoria d’entitat d’arreu del país, es va veure aturada per l’esclat de la pandèmia de la Covid-19. Ara, un any i mig després, les associacions dels barris de Sarrià intenten tornar a una relativa normalitat pel que fa a la programació d’actes.

De fet, els seus membres reconeixen que, degut a l’aturada d’activitats, no han tingut despeses durant aquest any i mig i, per tant, no tenen problemes a nivell econòmic. Sergi Stefanutti, de l’AAVV del Pla de l’Horta, explica que van decidir suprimir les quotes dels seus socis davant el parèntesi de la pandèmia.

La Festa Major 2021 ha servit perquè algunes entitats hagin tornat a treure el cap després de mesos aturades. Sergi Stefanutti afegeix que el seu objectiu es centra ara en la Festa del barri del Pla de l’Horta, de cares a l’abril o el maig del 2022.

La pandèmia també ha afectat a les reunions periòdiques de les AAVV, ja que s’han hagut de fer de manera telemàtica durant alguns mesos.