Sarrià de Ter reprèn les reunions veïnals als barris de manera presencial

Sarrià de Ter engega avui la sisena edició de les reunions veïnals, repartides als cinc barris del poble. Després d’un any celebrant-les de manera telemàtica, torna la presencialitat a les trobades, que reprenen també el format prepandèmic.

La primera trobada serà avui dilluns al barri de Sarrià de Dalt/Els Socs, a dos quarts de nou del vespre al Centre d’Arts Escèniques. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, considera la tornada de les reunions presencials com “un pas més cap a la normalitat”.

La trobada comptarà amb la presència del regidor del barri, Josep Maria Santiago, que farà un repàs de l’últim any a Sarrià de Dalt/Els Socs i després tractarà les intervencions dels veïns. Narcís Fajula afegeix que durant aquests últims mesos no s’han pogut dur a terme mesures de grans dimensions per la pandèmia, i convida tots els veïns a assistir a la trobada.

La pròxima trobada serà dijous, al Pla de l’Horta, i després serà el torn de Sarrià de Baix el 15 de novembre, el Pla dels Vinyers dia 18 i La Rasa dia 22.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter