Sarrià dona la benvinguda a la Festa Major “amb molta il·lusió” i agraïnt el treball de les entitats del poble

Sarrià de Ter ja està de Festa Major. El pregó d’ahir, a càrrec d’Els Joncs, va ser el tret de sortida d’una nova edició, com l’any passat, marcada per les restriccions sanitàries i les limitacions d’aforament. Així i tot, l’Ajuntament es mostra molt satisfeta de la feina feta i el programa de festes que han organitzat.

De fet, el treball i l’esforç no només de la Comissió de Festes sinó també de les nombroses entitats de Sarrià ha fet possible comptar amb gairebé una trentena d’activitats. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, agraeix la feina de totes les agrupacions que fan possible la Festa Major.

Tot i la millora de la situació pandèmica amb el procés de vacunació, des del consistori remarquen el respecte de les recomanacions sanitàries. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, donava ahir la benvinguda a la Festa Major i reconeixia el paper dels treballadors públics, sobretot sanitaris.

Després del pregó d’ahir, avui comencen els concerts, amb Buhos i l’Orquestra Maribel a partir de les 9 del vespre a la Plaça dels Gegants.