Sarrià de Ter celebra la segona Festa Major en pandèmia reivindicant el paper de la cultura

La Festa Major de Sarrià de Ter 2021 ja és història. A falta d’alguns actes inclosos dins el programa pel pròxim cap de setmana, Sarrià ha celebrat més d’una vintena d’activitats durant quatre dies de Festa Major molt intensos.

L’edició d’aquest any és la segona Festa Major que celebra Sarrià des de l’esclat de la pandèmia. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, considera que el balanç és molt positiu, i destaca també la complexitat de programar-la en la situació sanitària actual.

La pluja va obligar a suspendre el concert de Buhos i la caminada nocturna de divendres, a banda de reubicar alguns actes. Jordi Estefanell lamenta la pluja però creu que, en línies generals, la Festa Major ha estat un èxit.

L’alcalde de Sarrià, Narcís Fajula, afegeix que la gent del poble ha perdut la por a gaudir de la cultura, sempre respectant les recomanacions i mesures sanitàries.

Des de l’Ajuntament agraeixen també el suport de les entitats i els voluntaris que han ajudat a tirar endavant la Festa Major de Sarrià de Ter 2021.

 

Imatge: Ràdio Sarrià