Sarrià de Ter viu una Festa Major tranquil·la i sense grans incidències

La Festa Major de Sarrià de Ter va aterrar aquest any encara amb les mesures de seguretat establertes per les administracions sanitàries, entre elles la limitació de l’aforament en els actes i un avançament de l’horari. Això va provocar que, sobretot durant les dues nits de concerts a la plaça dels Gegants, molta gent no pogués entrar al recinte i es concentressin a fora, també un cop acabades les actuacions.

Des de l’Ajuntament reconeixen que el funcionament va ser molt correcte i la Policia Municipal només va registrar algun “botellón” de poca importància. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, afegeix també que aquestes concentracions de gent són comprensibles, però el problema arriba quan es produeixen actes d’incivisme.

Els assistents van complir amb les mesures sanitàries i el sistema de tiquets va funcionar bé. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament, Jordi Estefanell, explica que l’organització va facilitar la inscripció de manera telemàtica o presencial en alguns casos.

En línies generals, la Festa Major 2021 va ser molt tranquil·la i la gestió va funcionar, en part, perquè tenien com a referència l’edició de l’any passat.

 

Imatge: Ràdio Sarrià