S’acaba el cicle de Micro obert a Sarrià de Ter

Projecte Mau i Ecosol, l’empresa gestora de la cafereria El Coro, van acomiadar aquest passat divendres el cicle de Micro obert després de dos anys. La cloenda va ser durant la Festa Major, a la gran sessió final acompanyada del concert del cantautor olotí Toni Beiro al Centre d’Arts Escèniques.

Des de l’organització es mostren molt satisfets pel seu funcionament tot aquest temps però lamenten que s’acabi. Projecte Mau explicava diumenge en el programa especial de Ràdio Sarrià per la Festa Major que és molt difícil organitzar activitats com el Micro obert a cost zero.

Així i tot, la intenció de les diferents parts és poder organitzar algun cicle semblant per apropar la cultura, la música i la poesia a la gent. Projecte Mau confia en trobar una solució o una alternativa per continuar en la línia de treball de les sessions de Micro Obert.

Tot i anunciar el final de les sessions el passat divendres, avui s’ha organitzat un Micro obert destinat a la gent gran de Sarrià de Ter, però no està inclòs dins la programació general del cicle.

 

Imatge: Ràdio Sarrià